Tréningek

Stresszkezelés tréning

A tréning során a tudásátadás, a résztvevők tapasztalati tudásának megosztása, a mentális és testi munka, valamint az önreflexió és a csoportreflexió egyaránt szerepet kap.

A tréning számos stresszkezelési stratégiát nyújt, mely a mindennapokban is alkalmazható. Tematikáját tekintve a tréning elméleti bevezetéssel kezdődik, mely kellő háttértudást biztosít a gyakorlatok elsajátításához. Ezt követően kognitív és relaxációs elemekkel színesedik a gyakorlatok tárháza.

Ajánlom mind magánszemélyeknek, mind pedig munkavállalóknak, vállalatoknak.

A tréning maximális létszáma 20 fő.

Aktuális időpontok:

2019.04.27. 10:00-16:00

Jelentkezés a szajlipszichologus@gmail.com email címen keresztül.

Közösségépítő tréning

A programok hatására a résztvevők arcokhoz, közös élményekhez, sikerekhez tudják kötni a ritkán látott kollégát, csoporttársat. Rálátásuk lesz arra is, hogy ki hol helyezkedik el a szervezeti struktúrában. A tréning része az ön- és társismereti folyamat, valamint a csoportos problémamegoldás hatékonyságának növelésére irányuló feladatok. 

A tréning ideális munkahelyi, iskolai vagy egyéb csoportok összekovácsolására, együttműködésük fejlesztésére.

A tréning maximális létszáma 20 fő, kivéve cégek esetében.

Az aktuális tréning időpontokról és a jelentkezés menetéről itt tájékozódhat.

Részletek hamarosan…

Önismereti tréning serdülőknek

Serdülőkorban a fiatalok hirtelen változások sorozatán mennek keresztül. Megjelenik az önismereti érzékenység, a „Ki vagyok én?” kérdése. Figyelmük tehát nemcsak a kinti világ történéseire irányul, hanem a testükben és lelkükben folyó változásokra is érzékennyé válnak. A serdülők egyik legnagyobb feladata énképük megszilárdítása, képességeiknek és korlátaiknak megismerése.

Önismereti tréningem résztvevői közelebb kerülnek önmagukhoz, megismerik képességeiket, határaikat, reakcióikat. Felnyílik a szemük a változtatási lehetőségekre is, melynek segítségével képessé válnak kibontakoztatni képességeiket és elérni jövőbeni céljaikat.

A tréning maximális létszáma 15 fő.

Az aktuális tréning időpontokról és a jelentkezés menetéről itt tájékozódhat.

Részletek hamarosan…

Szajli Claudia