Rólam

Pszichológus diplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem meg. Magánrendelésem mellett Budapest egyik szakgimnáziumában dolgozom iskolapszichológusként, ahol serdülőkkel, tanáraikkal és szüleikkel foglalkozom. Korábban Életvezetési Tanácsadóban kortárs tanácsadóként, valamint egy budapesti Családsegítő és Gyermekjóléti Központban dolgoztam. Tanácsadóként elsősorban serdülőkkel és fiatal felnőttekkel foglalkozom.

A tanácsadás mellett fontosnak tartom a pszichológiai tudás terjesztését is. Jelenleg a Mindset Pszichológiai Szaklap szakújságírójaként igyekszem minél több témát közelebb hozni az olvasókhoz. Egyetemi éveim alatt pedig egy pszichoedukációs rendezvénysorozat főszervezőjeként és a Budapesti Pszichológia Napok szakmai szervezőjeként tevékenykedtem. Mindemellett több témában tartottam előadást szakmai konferenciákon, Művelődési Központokban.

Kutató területen is volt szerencsém tapasztalatot szerezni, 2016-ban egy kutatómunkámmal a Tudományos Diákköri Konferencián 1. helyezést értem el. A mesterképzés során Erasmus ösztöndíjban részesültem. A Leuveni Katolikus Egyetem hallgatójaként lehetőségem volt megismerni olyan kutatásokat és módszereket, melyek Magyarországon még kevésbé ismertek.

Pszichológiai tanácsadás mellett egy multinacionális cég HR osztályán dolgozom, ebből adódóan a versenyszféra kihívásaival, munkavállalókra gyakorolt hatásával, illetve tréningekkel is kiemelten foglalkozom.

Szakmai tevékenységem során az egyéni fejlődést helyezem középpontba. Az egyéni konzultációkon klienseimmel szorosan együttműködve dolgozunk azon, hogy megtalálják a hozzájuk legközelebb álló utat a megoldás felé. A csoportos foglalkozásaimon a mentális munka, az önreflexió és a csoportreflexió egyaránt szerepet kap.

Mivel fordulhat hozzám?

A következő témakörökben forduljon hozzám bizalommal:

– életvezetési problémák

– családi kapcsolati nehézségek, párkapcsolati problémák

– serdülőkori krízisek, pályaválasztás, magatartásproblémák

– önismeret-fejlesztés

– önbizalomhiány

– stresszkezelés, szorongás

– munkahelyi problémák

Magánrendelésem keretein belül elsősorban felnőttek,  fiatal felnőttek, serdülők és szüleik jelentkezését várom.

Szajli Claudia