Pszichológus magánrendelés Budapest

Magánpraxisom keretein belül vállalatok számára különböző tréning szolgáltatásokat nyújtok. A tréning alkalmak fókusza és időtartama a vállalati igényekhez igazodik. Érdeklődni az szajlipszichologus@gmail.com email címen tudnak.

 

Stresszkezelés tréning

Stresszkezelés tréning Budapest

A tréning során a tudásátadás, a résztvevők tapasztalati tudásának megosztása, a mentális és testi munka, valamint az önreflexió és a csoportreflexió egyaránt szerepet kap.

 

A tréning számos stresszkezelési stratégiát nyújt, mely a mindennapokban is alkalmazható. Tematikáját tekintve a tréning elméleti bevezetéssel kezdődik, mely kellő háttértudást biztosít a gyakorlatok elsajátításához. Ezt követően kognitív és relaxációs elemekkel színesedik a gyakorlatok tárháza.

 

A legtöbb cégnél, amikor szó esik a munkavállalói jóllétről, elkerülhetetlen a stresszkezelés témaköre, hiszen melyik munkahelyen ne szembesülnének a munkavállalók stresszesebb időszakokkal?

 

A tréning lehetőséget ad arra, hogy a vállalatok biztosítsák munkavállalóik számára a stresszkezelés hatékony technikáinak megismerését tréningek, workshopok keretén belül. A résztvevők által elsajátított stratégiák a mindennapi rutin részeként hatékonyan alkalmazhatóak munkahelyi környezetben.

 

A résztvevők minimum létszáma 15 fő, a maximum létszám 30 fő.

 

Referencia:

 

Corning Hungary Kft.

 

Közösségépítő tréning

Közösségépítő tréning Budapest

A tréning része az ön- és társismereti folyamat, valamint a csoportos problémamegoldás hatékonyságának növelésére irányuló feladatok. 

 

A csapatépítő programok segítségével a dolgozók arcokhoz, közös élményekhez és sikerekhez köthetik egymást, ami hihetetlen összetartó erőként funkcionál a hétköznapokban. A résztvevőknek szélesebb rálátásuk lesz arra is, hogy ki hol helyezkedik el a szervezeti struktúrában.

 

A tréning ideális munkahelyi csoportok összekovácsolására, együttműködésük fejlesztésére.

 

A résztvevők maximális létszáma a vállalati létszámtól függ.